Enric I. Canela

Podem llegir avui un comunicat de l’AGAUR que diu que demà el nostre company blocaire Quim Bosch Batlle, d’Eureka, serà nomenat director executiu de l’AGAUR. Allà també podeu llegir el sòlid currículum del nou director que espero seguirà escrivint a Eureka.

Quim Bosch al seu bloc també ho explica i dedica unes sentides paraules a Estanislau Fons, director executiu fins demà que ha presentat la seva dimissió per motius personal. Estic segur que Quim Bosch farà una gran feina que, de ben segur, reforçarà la que fins ara ha fet Fons, qui ha publicat al web de l’AGAUR una carta de comiat que reflecteix la seva bonhomia.

Crec que ara, a més de felicitar a Quin Bosch, hem d’agrair a Estanislau Fons la seva feina al capdavant de l’AGAUR. Amb ell hem mantingut un diàleg fructífer en aquest bloc i li he agafat un afecte personal que vull reflectir ara i aquí. S ap que té un amic per a tot allò que li calgui i voldria també fer públic el meu reconeixement.

4 respostes a “Relleu a l’AGAUR: entra Quim Bosch i marxa Estanislau Fons”

 1. a 15 gen. 2009 a les 2:59 antoni

  Dr. Canela, ha plegat un bon gestor. Per motius personals? Jo el que dic és el següent: Set alts càrrecs en dos anys. Es fa obvi que alguna cosa falla. S’ha de ser valent i explicar-ho.

 2. a 15 gen. 2009 a les 5:46 enriccanela

  Antoni,
  Certament l’estanislau és una bellísima persona, un autèntic cavaller i la gestió que ha fet és bona amb el migrat pressupost que tenim.
  Jo procuro escriure tot el que tinc informació mínimament fefaent, però com bé saps, la gent n o ho diu tot.

 3. a 15 gen. 2009 a les 9:59 Quim Bosch

  Enric,
  gràcies per aquest post tan amable. Encara que no sigui fàcil vull continuar amb Eureka! entre d’altres motius perquè escriure certs posts em força a buscar informació i a ordenar les meves reflexions.
  Pel que fa a l’Estanis, a part de la constància de la seva feina també tenia molt bones referències d’ell personalment. Ara que l’he tractat, i en unes circumstàncies poc agradables per a ell, amb coneixement de causa puc subscriure la qualificació que en fas: una bellísima persona i un autèntic cavaller.

 4. a 15 gen. 2009 a les 10:27 enriccanela

  Quim,
  I tu també. Estic segur que alguna cosa ha passat. És difícil substituir a algú, emocionalment vull dir, sobretot si és estimat i la gent creu que no s’han portat bé. Però segur que ho sabràs fer.
  I si, segueix fent aquests articles tan ben argumentats i amb les dades que tens. Són molt útils per als que et seguim.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació