Enric I. Canela

Llegia l’article Nou recurs electrònic: MedicinesComplete del Bloc de Farmàcia, de fet de la Biblioteca. Un article que m’interessa per la meva feina. Els mecanismes d’informació tradicionals no funcionen mentre que iniciatives com aquesta o com el Bloc de Física i Química són de gran utilitat. Una nova forma de treballar. Els companys de les biblioteques de la UB sempre estan innovant. Si tot a la UB funcionés així…

4 respostes a “A la Biblioteca de la UB treballen bé”

 1. a 16 gen. 2009 a les 11:01 David

  No sé perquè, però en general les biblioteques universitàries solen funcionar molt bé. Una de les poques coses que tothom lloa a la Pompeu és precisament el servei de biblioteques.

 2. a 16 gen. 2009 a les 11:57 enriccanela

  Són com una espècie d’entitats independents, de professionals, que es veuen relativament menys afectats per les “genialitats” que tenim el professorat.

 3. a 16 gen. 2009 a les 8:36 Campus Bellvitge - UB

  Gràcies per la part que ens toca.
  Des de l’aparició del pioner, el Bloc de Lletres, els blocs del CRAI han anat creixent i ja n’hi ha per a tots els gustos i interessos:

  http://www.bib.ub.edu/serveis/blocs/

  Salutacions!

 4. a 16 gen. 2009 a les 8:55 enriccanela

  Res, és de justícia, esteu fent una molt bona feina i cal reconèixer-ho.
  No coneixia el vostre. De fet el de Farmàcia el vaig conèixer per casualitat i el de Física i Química per raons òbvies. Potser l’únic problema és que el mecanisme de comunicació de l’existència d’aquests blocs no és prou bo.
  Crec que tenen més abast que el propi centre o campus.
  Endavant.
  Salutacions.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació