La UAB als jutjats


Enric I. Canela

26 estudiants porten la UAB als jutjats(i 2 i 3) Els 26 estudiants han presentat 28 demandes, perquè dos d’ells tenen dues causes obertes. Les 28 demandes que han presentat els alumnes van acompanyades d’uns 26.000 folis, amb testimonis i proves dels fets, per demanar a l’administració de justícia que revoqui les expulsions i les amonestacions, entre d’altres motius, perquè “vulneren drets fonamentals”, segons els estudiants, com ara “la presumpció d’innocència o la privacitat de dades personals”, remarca un portaveu estudiantil. La gran majoria d’estudiants expedientats són de carreres de la Facultat de Lletres, especialment d’Història, però també n’hi ha d’altres facultats, com ara la d’Economia o Ciències. També ho explica Especial Bolonya en un article on també comenta altres aspectes, des del seu punt de vista, conflictius en aquella universitat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació