Enric I. Canela

Ho havia comentat en alguns articles d’aquest bloc, crec que l’última va ser a Els graus de Bolonya, diplomatures o llicenciatures. El govern espanyol encara no ha mogut fitxa. Entenc que en això ha de parlar el govern sencer perquè afecta a diferents ministeris i en última instància al Ministeri d’Administracions Públiques. Els seus efectes es deixaran sentir o no sobre els pressupostos de les comunitats autònomes.

El tema és com afecta la nova estructura de Graus i postgraus a l’accés als diferents cossos i escales de l’administració pública.

Diariocritico explica que ara el PP ha presentat una proposició no de llei per tal que el govern, en el Termini de tres mesos, negociï amb les administracions públiques i els agent socials i digui com afectarà.

Ara el govern haurà de moure fitxa. Crec que ho ha de fer i aviat. És un tema complicat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació