Caldrà anar a classe


Enric I. Canela

Alguns professors han manipulat als alumnes és la frase que agafa Público com a titular d’una entrevista que fa a la vicerectora de Grau de la Universitat Carlos III, Isabel Gutiérrez. Aquesta universitat ja ha adaptat les seves carreres al Pla de Bolonya i els resultats, segons la vicerectora, han estat satisfactoris. Destaca també la frase: A Espanya la gent està acostumada a no anar a classe, per això s’oposen. I jo dic que això, però, en molts casos requereix beques.

Bàsicament estic d’acord amb el que diu la vicerectora.

2 respostes a “Caldrà anar a classe”

  1. a 19 gen. 2009 a les 4:27 Àngel

    Aquesta és la veritat oculta. El plà Bolonya és “la òstia”, sempre que hi hagin recursos, clar…

  2. a 19 gen. 2009 a les 6:21 enriccanela

    Àngel,
    Ja tens raó, ja. De totes formes si s’aprofitessin els recursos que es malbaraten amb repeticions, pèrdues de curs, etc. No creguis que en algunes bone suniversitats hi ha gaire més professorat. Més ben distribuït si.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació