Enric I. Canela

El Periódico publica una entrevista amb un home intel·ligent i patriota, Ramon Tremosa, que recomano. Li fan una pregunta:

En un referèndum sobre la independència, vostè votaria sí?
Si l’Estat autonòmic donés un finançament com el de Navarra i una selecció de futbol com la d’Escòcia, no hauria de votar sí, ja em sentiria còmode. No escriuria llibres ni em presentaria a eleccions. No hi ha millor torre de vidre que ser titular d’universitat. La meva aposta personal no té risc. Vaig al Parlament: si no m’agrada, si m’avorreixo i m’adormo en les sessions, en cinc anys tornaré a la facultat. I enriquit per l’experiència.

S’han adonat els polítics espanyols que una de les claus de l’independentisme català està en la gasiveria espanyola en reconèixer que Catalunya és una nació diferent? Si ho haguessin fet les coses seien diferents.

Naturalment, jo votaré a Ramon Tremosa.

5 respostes a “Jo votaré a Ramon Tremosa”

 1. a 18 gen. 2009 a les 4:09 josep m

  doncs jo el votare pero votare si encara que hi hagues concert o seleccions,hi ha molt mes:controlar totes les infrastructures,la llengua,la immigracio,els mitjans:no,jo no em sentiria comode pq Espanya no es el meu país.el Tremosa no se si respon que voldria votar no,estic cansat de respostes així

 2. a 18 gen. 2009 a les 4:32 Manel des de l'Exili

  No m’agrada la resposta, fuig d’estudi i bé dir que té un preu per no demanar la independència de Catalunya: Els diners.

  Com ha dit el comentari anterior, hi ha moltes altres coses, potser per mi, tant o més important que els diners: La Sobirania.

  Però això no treu que sigui millor candidat que els altres.

  Manel

 3. a 18 gen. 2009 a les 7:10 enriccanela

  Jose M i Manel
  Jo també votaria si igual i ell. Tremosa és independentista des que era estudiant o abans.
  La pregunta cal mirar-la de manera diferent. Si haguéssim tingut a l’any 1978 “un finançament com el de Navarra i una selecció de futbol com la d’Escòcia” seríem independentistes. Probablement n’hi hauria molts menys. És una reflexió lògica.

 4. a 19 gen. 2009 a les 11:03 Elies

  Enric,

  a mi la resposta no m’ha agradat. Això no prejutja res. Però la resposta no és la que jo voldria i legitimament aspiro a obtenir d’un polític que em representi.

 5. a 19 gen. 2009 a les 11:19 enriccanela

  Elies,
  Jo, sincerament, coneixent al tremosa no me la crec. A mi tampoc em va agradar massa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació