Enric I. Canela

La ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, ha participat avui en el Dinar – Col·loqui “Espanya en el mapamundi de la Ciència: La inversió pública en infraestructures científiques com a resposta a la crisi econòmica“, organitzat pel Club ITM, on ha destacat una vegada més la interpretació que des del Ministeri de Ciència i Innovació es fa de la crisi, es tracta d’una oportunitat per al sistema de ciència, tecnologia i innovació.

Ha indicat que el pressupost extraordinari de 490 M € per a R+D+i que administra el Ministeri de Ciència i Innovació, que eleva el pressupost efectiu del Ministeri per al 2009 a 7.747 M €, la qual cosa representa un increment del 10% respecte al pressupost de l’any 2008. Podeu llegir el discurs sencer.

Podeu també llegir diferents referències

Les infraestructures científiques i universitàries rebran 187 milions d’euros per estimular l’ocupació

Ciència i innovació invertirà 23 milions en construir dos centres de recerca energètica al 2009

Garmendia diu que la sintonia amb Obama sobre el rol de la ciència és total

Ciència gasta 490 milions per estimular l’ocupació

El Ministeri de Ciència i Innovació destina 187,5 milions d’euros del PlanE a inversions en infraestructures científiques i universitàries

Sembla que finalment Cenit i Consolider seguiran el 2009 amb menys recursos que abans però seguiran. Tot plegat bones notícies malgrat la crisi.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació