Enric I. Canela

Màrius Rubiralta, secretari d’Estat d’Universitats, ha dit que el Ministeri de Ciència i Innovació és receptiu a les propostes de les universitats i que el canal per a recollir és el Consell d’Universitats, que se celebra cada dos mesos. Diu que respecten totes les opinions de la Conferència de Rectors i de la resta de col lectius implicats en la reflexió sobre el futur de la Universitat. El procés de construcció de l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES) és complex i ho estem implementant amb un enfocament de seguiment, avaluació i millora contínua, obert a tots els suggeriments. Diu que al Ministeri li preocupa la percepció que tenen els representants estudiantils sobre aquesta gran oportunitat per a la Universitat. Segons Rubiralta ja porten reunint-se amb les principals associacions d’estudiants des del mes de juliol i tenen previst reforçar aquest diàleg en els propers dies. El ministeri no posarà en marxa cap mesura sense comptar amb les seves opinions.

2 respostes a “El Ministeri de Ciència i Innovació escolta i escoltarà a tothom”

 1. a 20 gen. 2009 a les 12:29 Joan Gil Oliveras

  Segons Rubiralta ja porten reunint-se amb les principals associacions d’estudiants?

  Que digui quines? Jo no en tinc constància.

 2. a 20 gen. 2009 a les 1:13 enriccanela

  Joan,
  A Catalunya tenim un problema. El Ministeri parla amb la CREUP. Han posat també un representant de la CREUP al consell assessor de l’ANRCA. la CREUP és la que està internacionalment reconeguda.
  Si els estudiants catalans, des d’un punt de vista organitzatiu no feu res, o que deu fora voluntàriament o no pinteu res.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació