Enric I. Canela

Pere Casan, professor de Medicina a la UAB i Unitat de Funció Pulmonar del Departament de Pneumologia de l’Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau escriu a El País en relació a un escrit publicar pel rector de la Universitat de Salamanca i al que vaig fer referència a Els desigs del rector de la Universitat de Salamanca. Hi diu:

Mai vaig estar més d’acord amb un company professor universitari. És clar que en aquest cas és ni més ni menys que el rector magnífic de la Universitat de Salamanca. Es pot dir més fort però no més clar.

Aquesta és la universitat que volem, aquest és el marc de l’Espai Europeu d’Educació Superior – el conegut pla Bolonya -, per no dir l’abecé que haurien de complir totes les universitats. Anem a intentar-ho, podem fer-ho i ho farem. Primer capítol: tanquin l’actual Universitat i tornin a obrir-la a l’endemà. Partim de zero i fem el cistell amb els millors vímets.

Que els professors sàpiguen llegir, escriure, parlar, disciplina, treballar a prop dels alumnes, ser creatius, humanistes, coneguin altres llengües i altres països i, fonamentalment, transmetin valors. On ens apuntem.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació