Les paradoxes


Enric I. Canela

Un article no massa lògic quan a títol i contingut ens diu que Bolonya pot ajudar a millorar la innovació tecnològica. Parla de la preocupació existent a Europa per la denominada paradoxa europea (mentre que Europa en el seu conjunt és líder mundial en producció científica, des del punt de vista tecnològic només és forta en sectors madurs, mentre que és molt feble en sectors emergents).

La preocupació a l’Estat és la paradoxa espanyola dins del context d’aquesta paradoxa europea: Espanya ocupa, entre els països europeus, el cinquè lloc en producció científica amb el major augment relatiu dels Estats de la Unió Europea en els darrers 10 anys, mentre que només ocupa l’onzè lloc en producció tecnològica, amb només un 0,6% de patents en tecnologies clau, respecte al total europeu.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació