Enric I. Canela

Fa uns mesos vaig escriure Racionalització de la gestió dels Parcs Científis i Tecnològics. Algunes de les coses que aleshores s’anunciaven s’han materialitzat ara amb la signatura d’un conveni de col·laboració entre l’Associació de Parcs Científics i Tecnològics d’Espanya (APTE) i el Ministeri de Ciència i Innovació per afavorir la inversió privada en R+D+i i la transferència de coneixement científic tecnològic entre entitats públiques i privades. Aquest acord forma part de l’Estratègia Universitat 2015 com un instrument que recolzarà la transformació dels resultats de la recerca en valor de mercat, en millora de la competitivitat empresarial i aportació de coneixement per al canvi de model econòmic d’Espanya.

Els àmbits de col·laboració que assenyala el conveni seran, entre d’altres, participar en el desenvolupament de programes estratègics en el marc de potenciació dels Campus d’Excel·lència Internacional, fomentar la creació de xarxes d’experts en gestió de R+D+i, estimular la cooperació internacional o potenciar la creació i el desenvolupament d’empreses de base tecnològica.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació