Enric I. Canela

Fa uns dies escrivia Cristina Garmendia parla a l’empresa de recerca i innovació. Es tracta d’un article en el que comentava les mesures que pensava adoptar el Ministeri de Ciència i Innovació per afavorir preferentment l’R+D empresarial. Avui he pogut llegir al web de Biocat un resum perfectament detallat d’aquestes mesures en el que explica beneficien a les empreses biotecnològiques.

2 respostes a “Ajuts a l’R+D empresarial”

  1. a 27 gen. 2009 a les 2:40 Jordi

    M’interessaria conèixer com s’avaluarà el resultat de la recerca. Que no passi novament que aquests diners va a parar a justificar el compte de resultats global de l’empresa després d’haver deixat el becari de torn fent xapusses sense sentit ni interès per a la pròpia companyia.

  2. a 27 gen. 2009 a les 4:49 enriccanela

    Jordi,
    Imagino que seran diners de capital risc, en part, i capital intermedi per continuar projectes. Jo crec que si el projecte no va perd totyhom i si va, la prova serà aquesta. No va com els clàssics de CDTI quan era d’indústria.
    Així ho espero.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació