Enric I. Canela

Llegeixo que la UAB ha reafirmat l’expulsió de sis estudiants de la universitat després de les protestes contra el Pla de Bolonya del passat curs, que van deixar dos guàrdies de seguretat ferits. Ara l’anul·lació o no d’aquesta sanció l’haurà de decidir el jutge ja que els alumnes han presentat un recurs.

Diu l’AVUI que els municipis catalans de Sabadell, Girona, Celrà, Argentona o Mataró, entre d’altres, debatran en els seus respectius plens municipals si donen suport als sis alumnes expulsats de la UAB per la seva relació amb els aldarulls del mes de març de l’any passat.

No sé que faran els ajuntaments d’aquests municipis. M’agradaria saber que dirien els ajuntaments si les sancions municipals es debatessin als consells de govern de les universitats.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació