Les PIME i els 4 motors


Enric I. Canela

El web 3cat24.cat explica que Catalunya liderarà un programa de treball del grup dels 4 Motors, integrat per Llombardia, Rhone-Alpes, Baden-Württemberg i Catalunya i les regions associades de Flandes i Gal·les, que buscarà la transferència tecnològica entre aquests països com a mesura per combatre la crisi. L’objectiu del monogràfic és aconseguir que la recerca feta a les universitats o als centres especialitzats es traspassi en forma de patents perquè les empreses, públiques o privades, puguin beneficiar-se’n i generar llocs de treball. El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, i els ministres econòmics dels 4 Motors han signat a Sitges una declaració d’intencions per fomentar la competitivitat de les pimes.

2 respostes a “Les PIME i els 4 motors”

  1. a 27 gen. 2009 a les 9:42 David

    Ja era hora que rescatessin del fons de l’armari l’associació dels 4 motors. Semblava que en els darrers anys ho volien deixar morir d’inanició.

  2. a 27 gen. 2009 a les 1:16 enriccanela

    David,
    Estava totalment morta. Nosaltres som un motro a pedals.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació