Enric I. Canela

El Govern ha donat llum verda avui a la construcció dels nous edificis del Nou Campus Universitari de les Terres de l’Ebre de la URV, amb l’aprovació de l’oferta presentada per l’entitat ICF Equipaments SAU, l’empresa encarregada de la promoció d’infraestructures públiques, per a la construcció i explotació del nou equipament.

La finca on es construirà el Nou Campus, de 9.139,5 m², està ubicada a l’avinguda Remolins de Tortosa. En relació al finançament de les inversions, el Pla d’Inversions Universitàries (PIU) 2007-2013 té assignats 15 milions d’euros per a actuacions relacionades amb aquest campus, dels quals 13,3 milions d’euros corresponen a les obres de construcció del nou edifici, i la resta, 1,7 milions, a equipaments i material.

En aquests moments, la URV acull a Tortosa els estudis d’Empresarials, Turisme, Mestre en Educació Infantil i Infermeria. Per al proper curs, la URV ha sol·licitat poder transformar aquests estudis en graus adaptats a l’Espai Europeu d’Educació Superior.

Fins que els edificis projectats del Nou Campus no estiguin acabats, els estudis que la URV imparteix en aquest campus seguiran en les ubicacions que tenien fins ara; els d’Infermeria en un edifici annex a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa; i la resta d’ensenyaments en l’edifici Nou Betània.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació