Enric I. Canela

La universitat espanyola patenta més, però amb prou feines obté ingressos. Els investigadors han assumit la necessitat de registrar els seus treballs, encara que aquests encara tenen escàs valor comercial. És el que diu El Mundo. Una bona revisió del tema.

I deixant la universitat i anant a l’empresa: Garmendia confia en la innovació com a “revulsiu” davant la crisi. La ministra lamenta la “escassa inversió” de les empreses espanyoles en R+D i admet que no serà possible assolir el 2010 l’objectiu de dedicar un 2% del PIB a recerca. Recorda que el proper “Pla E” del Govern inclou ajudes de 490 milions per a la innovació tecnològica.

En la mateixa línia Garmendia supedita el mític repte del 2% del PIB en R+D a la despesa empresarial.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació