Enric I. Canela

Llegeixo que l’Ajuntament de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona, la UPC i les universitats de Barcelona, Autònoma de Barcelona, Pompeu Fabra i Ramon Llull (i 2) han acordat emprendre accions conjuntes per difondre i promoure en l’àmbit internacional la recerca i la innovació, la valorització de la recerca i la transferència de coneixement com a instrument de suport a la innovació empresarial, la promoció de l’esperit emprenedor i l’atracció de talent. Així ho manifesten en un conveni de col·laboració signat el 29 de gener i promogut pel. Programa BCN, Recerca i Innovació, promogut per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona.

A veure si funciona, la veritat és que aquests convenis se signen amb il·lusió però després no serveien de gaire. Esperem que no sigui el cas.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació