El català en perill


Enric I. Canela

El tema de la llengua m’amoïna molt. No en parlo sovint perquè no és el tema en què millor em desenvolupo, però de tant en tat faig alguns comentaris sobre l’empobriment que patim i la laxitud d’alguns mitjans públics. Fa pena veure com TV3 no fa el paper que li pertoca i tot sovint destrossen el català. Tant costaria fer les coses una mica més bé? No podrien els professionals fer bé la seva feina.

Us recomano que llegiu, si no ho heu fet, l’article d’una professional que estima la llengua: L’empobriment de la llengua, un procés irreversible? I més, que feu tot el que estigui a la vostra mà en defensa d’aquest patrimoni tan nostre.

2 respostes a “El català en perill”

  1. a 01 febr. 2009 a les 7:09 Meius

    Gràcies, Enric, per les teves paraules. Ens en sortirem.

  2. a 01 febr. 2009 a les 7:50 enriccanela

    Meisu,
    Això espero. Hem de treballar amb tots els mitjans.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació