Qui pagarà els campus?


Enric I. Canela

Quim Bosch publica Campus de Excelencia Internacional. Ja hi tornem a ser!. Un breu article per pensar.

Diu que el Ministeri de Ciència i Innovació reparteix 150 milions en crèdits a interessa zero. Són per desenvolupar els Campus d’excel·lència Internacional. La cosa és que els crèdits els haurà de pagar la comunitat autònoma mentre que els crèdits els decidirà el Ministeri. Si no se signen els convenis la comunitats autònoma queda malament amb les universitats.

Segur que serà així? No pagarà finalment els crèdits el govern espanyol? No és només una forma de disposar de diners dilatant el pagament. M’agradaria tenir respostes. Jo sempre he entès que finalment pagaria el Ministeri. No és que tingui cap informació especial, és que em semblava lògic.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació