Enric I. Canela

La ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, ha presidit avui la reunió de la Conferència General de Política Universitària. Garmendia ha convidat als responsables d’Universitat de les comunitats autònomes a participar en el Pla d’Acció 2009 per el suport i modernització de la universitat, emmarcat en l’Estratègia Universitat 2015, que va ser aprovat el passat divendres en Consell de Ministres.

La ministra ha assenyalat durant la seva intervenció que “vivim un moment extraordinari en la universitat espanyola per la seva complexitat i ritme de canvi, que requereix de suports i respostes concretes i decisives per culminar la construcció de l’Espai Europeu d’Educació Superior i resoldre les diferents inquietuds sorgides en el si de la comunitat universitària “.

Ha detallat als representants de les comunitats autònomes totes les qüestions tractades el divendres passat pel govern espanyol.

No sé com s’ho han pres, caldrà veure les declaracions que van apareixent.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació