Enric I. Canela

Llegeixo que Barcelona acollirà un centre de formació i recerca en el marc de l’Aliança de les Civilitzacions, d’acord amb el conveni signat avui per la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, i el rector de la Universitat de les Nacions Unides, Konrad Osterwalder.

Es dedicaran 750.000 euros dels Pressupostos de 2009 per la configuració inicial i la posada en marxa d’aquest primer Institut de Recerca i Formació de la Universitat de Nacions Unides (UNU) per a l’Aliança de Civilitzacions a Espanya , que s’espera que sigui operatiu a mitjan 2009.

Una resposta a “Investiguem en el marc de l’Aliança de les Civilitzacions”

  1. […] amb capacitat per a 116 alumnes, 34 oficines acadèmiques i 64 espais per a la recerca (veure Investiguem en el marc de l’Aliança de les Civilitzacions, El Govern dóna suport a la UNU, L’Institut Internacional de la Universitat de les Nacions […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació