Felcitats UB-ciència


Enric I. Canela

La UB ha obert un Portal de Divulgació Científica: UB-Ciència. Es va obrir a final de gener. Diu la UB:

El projecte neix amb l’objectiu d’apropar la recerca a la societat facilitant l’accés dels ciutadans al coneixement generat a la Universitat.

El projecte de creació d’un portal de divulgació científica de la UB neix amb l’objectiu de potenciar la transferència d’informació científica al públic general. A més, la manca actual de vocacions científiques, posa de manifest la necessitat de d’una acció d’apropament de la Universitat als estudiants de secundària. Amb UB-Ciència s’espera posar a l’abast de tothom activitats i notícies relacionades amb la recerca. A més, la futura disponibilitat d’eines interactives dins del portal s’espera fomentar un diàleg fluid entre el món acadèmic i els ciutadans.

UB-Ciència espera ser una plataforma oberta al públic i als membres de la comunitat universitària de la Universitat de Barcelona interessats en la divulgació científica. Per aquest motiu, totes les persones que estiguin interessades en fer-nos arribar informació sobre actes, notícies, activitats, o inclús col·laborar amb nosaltres de forma més activa en el projecte, poden posar-se en contacte amb la Unitat de Comunicació mitjançant l’adreça de correu electrònic mbecerra@ub.edu

Fixeu-vos que està oberta al públic.

Fa bastant goig. Esperem que es mantingui o, millor, que augmenti la seva, ja aparent, bona qualitat.

Una resposta a “Felcitats UB-ciència”

  1. a 08 febr. 2009 a les 9:29 Edunomia

    UB-Ciència…

    La Universitat de Barcelona, reporta l’Enric Canela, ha obert un nou portal: UB-Ciència. Sempre és positiu que hi hagi més portals de divulgació científica, i especialment si es tracta de comunicar la recerca que fa una institució.
    La UB t….

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació