Qui pagarà?


Enric I. Canela

Sembla que Ministeri de Ciència i Innovació té previst aprovar en les properes setmanes l’Ordre que regula l’anomenat Campus d’Excel·lència,. Aquest projecte agrada als responsables universitaris dels governs de les comunitats autònomes segons es dedueix del que va succeir a la reunió de l’altre dia a la Conferència General de Política Universitària.

Es tracta de finançar projectes universitaris que es qualifiquin per un comitè d’experts com a ” excel·lents”.

El que ja no va agradar a ningú és la proposta de finançament que acompanyarà a l’Ordre. Hi haurà 150 milions d’euros a repartir amb les comunitats, però el Ministeri es limita a fer un préstec que les comunitats autònomes hauran de retornar en el termini de cinc anys”. Volen que es reconsideri aquesta mesura  Ja que el Ministeri es converteix en una caixa o banc que fa préstecs.

En aquest bloc ja comentaven que la cosa podia anar per aquí, però jo no m’ho volia creure.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació