Enric I. Canla

La ministra de Ciènci i Innovació a respost algunes preguntes dels lectors del diari El País.

Sobre el Pla de Bolonya: aquest govern no té entre els seus plans la privatització de cap servei públic que, com l’educació superior, és essencial per a la nostra societat.

Sobre l’Enginyeria Informàtica: estem preparant una fitxa acadèmica similar a la d’altres enginyeries i ben aviat publicarem aquest acord.

Respecte a l’opinió dels universitaris: és important escoltar els diferents afectats i sempre hi ha marge per millorar i això és precisament el que estem fent.

Els seus reptes: El recorregut dels darrers anys en matèria de ciència i tecnologia ens ha col·locat com la desena potència mundial, quan fa poc més de dues dècades no figuràvem al mapa. La nostra gran debilitat en aquest moment és traslladar els resultats científics a realitats al servei de la societat.

2 respostes a “Respostes de Cristina Garmendia”

 1. a 05 febr. 2009 a les 11:41 Marc Corbera

  Hola Enric!! Avui he visitat per primer cop el teu website. La veritat, jo de temes acadèmics no entenc molt, i trobo que potser ho escrius massa resumit, però en conjunt, per la meva opinió i pel que jo busco en una web, està bé el portal.

  Que tinguis sort. Salut!!

 2. a 05 febr. 2009 a les 11:51 enriccanela

  Marc,
  Normalment publico not´cies amb algun comentari breu i de tant en tant em deixo anar.
  Moltes gràcies.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació