Enric I. Canela

Bolonya segueix donant que parlar, de moment menys que al desembr5e, però això segueix.

Ahir llegia que el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa havia dit a Lleida que el Pla de Bolonya no té marxa enrere ja que es tracta d’una decisió presa pel conjunt d’estats europeus. De tots maneres, el conseller s’ha mostrat disposat a dialogar amb els estudiants contraris sobre els terminis a aplicar el Pla i a escoltar les propostes que li arribin per millorar-lo.

Avui llegeixo que els jutjats del Contenciós Administratiu números 2, 3, 4 i 5 de Barcelona han desestimat la sol licitud de quatre alumnes de la UAB (i 2)que es suspenguin cautelarment les sancions d’expulsió temporal que els va imposar la universitat. Ara hauran d’esperar la sentència definitiva.

2 respostes a “No se suspenen les expulsions de la UAB”

 1. a 09 febr. 2009 a les 11:49 alumne

  Els tribunals consideren que no els causarà cap perjudici. La veritat és que sí: en cas que els alumnes guanyin el recurs, no permetre’ls cautelarment tornar a les aules retardarà la que hauria de ser la data de la seva graduació, perdent per exemple possibilitats de competir per feines que s’ofereixin mentrestant.

  Pel que m’han dit, aquests jutjats estan donant dates (per via d’urgència) per d’aquí a més d’un any. Això voldria dir, per a tots, més d’un curs perdut, i, en alguns casos, podran tornar a les classes abans que es resolguin.

 2. a 09 febr. 2009 a les 12:23 enriccanela

  Alumne,
  Ells consideren que ho poden fer a altres universitats. Jo si crec que es causarà un perjudici. Crec que s’hauria de resoldre per via d’urgència.
  Els problemes d ela justícia no haurien de carregar-se’ls el ciutadà. Aleshores deixa de ser justícia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació