Enric I. Canela

ESADE alerta que Barcelona perd atractiu com a ciutat de fires i congressos per l’increment de preus dels hotels. Sembla que l’avarícia, el diner fàcil, és mal enemic de cara al futur. Ja vam tenir un avís amb el Mobile World Congress. Ara ha marxat Bread & Butter. Una hipòtesi és que aquesta sigui la raó.

2 respostes a “Hotels cars, un problema per a les fires?”

  1. a 09 febr. 2009 a les 10:22 David

    Pel que em van contar, el preu dels hotels no era el tema que els emprenyava més (en molts casos paga l’empresa i a més, és normal que si un reserva al darrer moment li facin pagar una tarifa més cara), sinó l’autèntic saqueig que patien molts visitants quan entraven o sortien per la Plaça Espanya. Potser caldria menys vigilant de zona verda i més policia a la Plaça Espanya…

  2. a 10 febr. 2009 a les 12:09 enriccanela

    David,
    En això darrer tota la raó. La polícia s’amaga quan cal que hi hagi.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació