Sobre les beques


Enric I. Canela
Avui, si us interessa, podeu llegir un article que El País m’ha publicat sobre la necessitat de crear un sistema de beques universitàries just i equitatiu. Especialment quan s’estan implantant els plans d’estudi que deriven del procés de Bolonya.

5 respostes a “Sobre les beques”

 1. a 09 febr. 2009 a les 6:06 Joan Gil Oliveras

  Podrem estar d’acord o no amb tot, però la última frase de l’article m’ha agradat molt. En general, també tot l’article.

 2. a 09 febr. 2009 a les 6:07 Joan Gil Oliveras

  Merci per usar la Tribuna del País per defensar un millor sistema de beques.

 3. a 10 febr. 2009 a les 12:07 enriccanela

  Joan,
  Moltes gràcies. Ja et deia que no discrepem tant. És només que cadascú té posicions diferents i experièncis diferents. Amb l’objectiu autèntic estem d’acord.
  Sempre he defensat que la clau són les beques suficients.
  El País no és fàcil. Em van convidar, jo no estic en els circuïts d’aquest diari, el que passa que em van demanr informació per fer una article i l’editora d’educació m’ho va oferir.
  A veure si ens sortim bé de tot això.
  Records

 4. a 10 febr. 2009 a les 10:48 Antonio Arias

  Estupendo artículo que toca aspectos muy importantes de la Educación Superior en España. Nuestros vecinos del norte han planteado ya un incremento del precio de las matrículas del 50% y muy superior para extranjeros, lo que está generando mucho ruido a Sarkizy:
  http://utopiaconf.free.fr/#Enseignement_sup
  Un saludo y felicidades por la Tribunal.

 5. a 10 febr. 2009 a les 10:57 enriccanela

  Antonio,
  Muchas gracias, te agradezco el comentario. Intenté ser muy claro. Ya sabes lo que opinabamos sobre la equidad. Si no se abordan seriamente estos problemas se lo van a cargar todo.
  Esto de escribir en El País me vino por casualidad. Susana Pérez de Pablos me pregunto unas cossas y entonces me invitó a escribir algo sobre becas.
  Un abarazo

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació