Enric I. Canela

Fa uns dies escrivia Suport a les humanitats i les ciències socials. Allà jo deia: Calia fer-ho però la llàstima és que no s’hagi previst també alguna cosa per a tot allò que es publica en català. Caldrà demanar-ho urgentment. No pot ser que hi hagi discriminació de les llengües oficials. Ja ja ho acabo de fer a “El Consejo de Ministros aprueba el Plan de Acción 2009 para el apoyo y la modernización de la universidad española en el marco de la Estrategia Universidad 2015”.

Llegeixo que Miquel Bofill, senador d’Esquerra Republicana de Catalunya per Girona dins L’Entesa Catalana de Progrés (ECP), va presentar una moció davant la Comissió de Ciència del Senat perquè el Pla d’Acció 2009 per al suport i la modernització de la universitat espanyola, contempli també les investigacions publicades en qualsevol de les llengües oficials de l’Estat espanyol.

Cal estar atents i defensar el català.

2 respostes a “Suport a les humanitats i les ciències socials en català”

 1. a 11 febr. 2009 a les 10:55 Meius

  Enric,
  El que és intolerable és que ens expliquen que l’AQU tampoc no reconeix les publicacions en català per als trams de recerca. En J. Matas sempre ho explica. Si és cert, n’hi ha per llogar-hi cadires

 2. a 12 febr. 2009 a les 8:55 enriccanela

  Meius,
  No en tinc ni idea. Jo com que soc de ciències i allà totes les publicacions són en anglès aquest problema no el tenim gaire present.
  Caldria esbrinar si això és cert a través de la gent de l’àrea i fer una pregunta al Parlament.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació