Enric I. Canela

El Grup de Treball ha lliurat avui al Ministeri de Ciència i Innovació l’esborrany d’avantprojecte de la nova Llei de la Ciència i la Tecnologia.

Amb aquest acte de lliurament de l’esborrany per part del Grup de Treball s’inicia un procés que ha de conduir a l’elaboració del projecte de llei del govern espanyol, per la qual cosa el Ministeri de Ciència i Innovació obrirà un diàleg amb les Comunitats Autònomes, la comunitat científica i els agents socials.

El Ministeri de Ciència i Innovació ha adquirit el compromís d’elaborar el projecte de llei amb transparència i amb la participació de tots els agents interessats i en aquesta línia esperem recollir opinions a través d’aquest web.

Aquí podeu llegir l’esborrany. El valorarem ben aviat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació