Enric I. Canela

La ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia es va comprometre dimarts a tancar en poc temps l’acord pel traspàs de les beques a la Generalitat, un dels que ensenya el cartell de pendent des del febrer del 2006, just quan es va obrir la negociació amb l’Estat., ho prometia en resposta a la senadora de l’Entesa, Assumpta Baig, durant el ple del Senat.

El govern estatal treballa en una proposta de modulació territorial de beques que podria arribar durant els primers mesos d’aquest any. Baig li va recordar que la transferència ve ja amb retard des del 2001, quan el Tribunal Constitucional va emetre una sentència en què es reconeixia la competència de la Generalitat per l’administració dels ajuts.

Em costa de creure que això es materialitzi a curt termini, ja portem molt de temps. Tant de bo.

2 respostes a “Es traspassaran les beques universitàries”

 1. a 13 febr. 2009 a les 2:10 Estanislau Fons

  Enric, a mi també em costa de creure, perquè he vist la cuina per dins i l’Estat és molt restrictiu en allò que considera com a compliment de la sentència del TC pel traspàs de les beques.

  Però, si s’aconsegueix un bon acord, seré el primer en celebrar-ho.

 2. a 14 febr. 2009 a les 2:10 enriccanela

  Estanis,
  esperem que s’acabi de resoldre aquest litigi. Ja vam discutir el tema a fons fa mesos i no tenien massa ganes de resoldre res.
  Crec que fins que no hi hagi acord en el model de finançament això quedarà igual.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació