Enric I. Canela

Estudiants de la UPF es tancaran al nou Campus Poblenou per protestar contra la mercantilització de la universitat.

La tancada comença avui a les 6 de la tarda amb una taula rodona, continuarà amb una assemblea i sopar a les 8, un taller d’assemblearisme a les 10, cinefòrum a les 11 i una nit de micròfons oberts a partir de la 1 de la matinada. Demà divendres els actes començaran a les 10 del matí amb un taller de pancartes, seguiran a dos quarts d’una amb una concentració a la Plaça Gutemberg del camps “Contra la mercantilització de la universitat pública” i posteriorment al voltant de la una del migdia, es assistència als actes oficials d’inauguració del campus que seran demà. L’inaugurarà Montilla.

Ja vaig escriure sobre aquest drama al que es veu sotmesa la UPF a: La meva resposta a l’AEP de la UPF i La UPF en mans de l’empresa.

8 respostes a “Si us interessa anar a un taller de pancartes…”

 1. a 13 febr. 2009 a les 6:16 David

  No fa gaire temps s’haurien inscrit a aquest taller els qui ahir van enviar als mossos. Com canvien les coses quan un toca moqueta!

 2. a 14 febr. 2009 a les 4:11 kAolT

  Quina VERGONYA titular un post així…ja es una tónica d’Enriic Canela (tú) i Joan Gil, ser hipócrita i deslegitimar una lluita que és real i que està donant una resposta a la problemàtica real de la universitat. Però clar, és molt més fàcil observar i criticar des de la distància, enllaçar un parell de blogs i pàgines web i fer el comentari (des de l’oportunisme que et permets) crític i demoledor. No es d’estranyar en un blog d’un membre de l’ANECA…
  Què sapigues que el “taller de pancartes” era una protesta i que la majoria de gent no pensa com tu: “Segur que els estudiants estan destrossats per culpa d’aquest acord. La majoria no els interessa gens tenir després una bona feina. El que volen és sortir de la universitat per repartir pizzes.”
  Realment penses que ens agrada la precarietat? Que ens agrada la política e les empreses? hem pot dir útopic, que hem queden molts anys per madurar, que ja canviaré d’opinió…però per mi, la universitat no és que INDRA investigui en matèria militar perquè pugui assolir els seus objectius amb la tecnològia que venem als militars occidentals… i si és així és que la universitat ja ha perdut tota essència del que era…

  Imagino que ja sabràs que els mossos d’esquadra han desallotjat a la força (amb ferits) l’ocupació de la UPF, igual us sembla normal (ja que vivim en democràcia i aquestes coses no s’han de permetre, encara que vivim en “llibertat”, no?)

  Bueno, espero que no facis cas omís del meu comentari…

  EDUCACIÓ,SANITAT…ELS SERVEIS PÚBLICS ES COMENCEN A PRIVATITZAR, I TÚ QUE FARÀS?

 3. a 14 febr. 2009 a les 2:11 enriccanela

  David,
  Si, tot canvia. Per anar endarrere.

 4. a 14 febr. 2009 a les 2:27 enriccanela

  KAoIT,
  Mai no faig cas omís d’un comentari encara que sigui crític amb el que jo dic o en absolut desacord. He eliminat molt pocs en aquest temps, un o dos, per dir coses irreproduïbles.
  A mi no em fa vergonya. estic en contra de qualsevol violència però també de qualsevol ocupació. Jo, des d’aquest bloc i fora, he criticat moltes coses de les que passen actualment, igual que abans, i crec haver ajudat a millorar algunes, però no crec en aquesta fórmula que empreu i per tant la seguiré criticant sense cap hipocresia.
  Crec que Mediacampus és magnífic i per tant el lloaré i al mateix temps estic en contra de qualsevol privatització. INDRA investiga segns la contracten. Jo desconec aquesta universitat que fa aquestes coses.

 5. a 14 febr. 2009 a les 11:35 Joan Gil Oliveras

  El títol és provocador. Però no ens hem de veure provocats perquè estem convençuts de les relacions tèrboles entre UPF i Mediapro; i això no ens farà defallir.

  Per altra banda, el comentari oportunista que aprofita -alhora que critica el que diu el Canela- en posar el meu nom com si opinés igual que l’Enric. Lo qual és totalment fals.

 6. a 15 febr. 2009 a les 1:07 ja n'hi ha prou

  Ja, en Joan Gil no opina el mateix que l’Enric Canela, jajajaja, Joan vius de vampiritzar a la resta de blogs del món, et fas autobombo a on sigui I NO TENS OPINIÓ PRÒPIA, fas la mitjana de les opinions dels que tenen poder per engodar-te l’ego. Això no és tenir opinió, es seguidisme pur i dur.

 7. a 15 febr. 2009 a les 3:44 enriccanela

  Joan, No et sentis atacat. Tu no actues hipòcritament, ja ssé que no coincidim en aquestes coses i qualsevol que ens llegeixi ho sap.
  Naturalement no es pot parlar de relacions tèrboles ja que és gairebé acusar d’un delicte als actors. Que no t’agradin no vol dir que siguin tèrboles.
  Si les relacions no són legals, no toca m´ñes remei que aguantar-se i callar. Ningú ho canviarà. I sinó que els facin un referèndum als estudiants d’aquest campus, segur que estan encantats.

 8. a 15 febr. 2009 a les 3:46 enriccanela

  Karlos,
  Tens tota la raó, no tenim la mateixa opinió, però em temo que Joan Gil fa una bona feina en el camp dels blocs universitaris.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació