Enric I. Canela

El Ministeri de Ciència i Innovació finançarà un projecte de les universitats Carlos III, Pompeu Fabra, Autònoma de Barcelona i Autònoma de Madrid destinat a elaborar un rànquing espanyol d’universitats, facultats i escoles, àrees i disciplines acadèmiques. Creuen que d’aquesta manera els estudiants intentaran matricular-se a les universitats millors i no a les més properes.

2 respostes a “Un nou rànquing espanyol d’universitats”

  1. a 21 febr. 2009 a les 4:40 Laia

    Potser sí que la posició al rànquing pot arribar a influir a l’hora d’escollir una universitat on estudiar, però crec que es tenen també en compte altres aspectes i, d’entre aquests, precisament la localització de la universitat sol tenir-hi un paper important.

  2. a 21 febr. 2009 a les 6:01 enriccanela

    Laia,
    Ara per ara, aquesta és la raó principal de la tria: la peroximitat. Amb el temps es tindran en compte altres coses com la qualitat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació