Enric I. canela

Jordi Llovet escrivia a El País Bolonya i les “minories”. És una defensa als estudiants tancats a la UB i que ocupaven l’altre dia el campus de la UPF i van ser desallotjats. Res a dir respecte a la representativitat dels estudiants escollits com a representants, res a dir contra el dret de tothom a expressar-se lliurament, però recordaria a Llovet que la llibertat de cadascú acaba on comença la dels altres i, respectant als il·lustres professors que cita, res no justifica determinades actituds. Tampoc és pot dir, demagògicament, que tots els estudiants que es tanquen són els representants de ningú. Podríem veure quants representants estan tancats i quants no.

M’avanço, ni justifico la violència ni ataco el diàleg.

4 respostes a “Les minories no poden pretendre representar a la majoria”

 1. a 22 febr. 2009 a les 11:41 Joan Gil Oliveras

  Però és que no són una minoria.

 2. a 23 febr. 2009 a les 12:05 enriccanela

  Joan,
  Els que estan tancats? Són els representants?

 3. a 23 febr. 2009 a les 11:27 Joan Gil Oliveras

  La majoria són claustrals. Ho sé de debò.

 4. a 24 febr. 2009 a les 8:08 enriccanela

  Joan,
  Aquests si són representants.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació