Enric I. Canela

El 29 de gener vaig escriure Conflicte entre l’AQU i el Ministeri de Ciència i Innovació. Em referia a la nota conjunta dels rectors i presidents del Consell Social de les universitats públiques catalanes, van reclamar que, tal com va aprovar el passat mes de novembre el Ministeri de Ciència i Innovació, es facin efectius els drets de l’agència de verificar graus i màsters, i l’AQU pugui assumir les funcions d’avaluació ‘ex ante’, abans que aquests ensenyaments entrin en funcionament a 2010-2011.

Avui em trono a referir. La declaració, que podeu llegir sencera, es va fer el 22 de gener, avui fa un mes i aquí no ha passat res. Bé, fins jo sé perquè podria ser que no m’hagués arribat la informació.

Potser és hora que les coses vagin una mica més ràpid i es respecti allò que es va pactar ja amb el ministeri anterior quan es negociava la reforma de la LOU. Una de les condicions que van posar els partits nacionals per votar favorablement va ser la que ara el govern espanyol no compleix i reclamen els rectors. I ho dic perquè vaig intervenir-hi.

2 respostes a “Un conflicte que no es resol”

 1. a 23 febr. 2009 a les 3:05 alumne

  Hola,

  Fins on jo sé, les comissions pertinents de l’AQU estan posant tot a punt per assumir la feina que ha de venir (procediment, composició de comitès, etc.). I sembla que per a la propera reunió de l’ATP (just abans de Setmana Santa) podria estar tot preparat.

  Però, que jo sàpiga, encara no s’ha signat res.

 2. a 23 febr. 2009 a les 7:29 enriccanela

  Alumne,
  Si. L’AQU està preparada però no es fa el decret necessari.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació