Enric I. Canela

Avui s’ha publicat el Baròmetre d’Opinió Política d’Hivern. Com ja ens tenen acostumats un autèntic escàndol. Una manera d’actuar i de presentar la informació que s’acosta més d’una dictadura que d’un estat democràtic. Certament no es pot dir que algú menteix però no cal, només és qüestió de fer les coses especialment malament, de la forma adequada. Aquesta forma d’actuar només és comparable a Catalunya amb la de la millora del medi ambient presentada fa pocs dies pel conseller Baltasar.

El que és lamentable és que aquesta enquesta ens costi diners. El que diuen té mateixa fiabilitat que si van al camp de l’espanyol a preguntar si ets simpatitzant del Barça o de l’espanyol i després en sortir publiquen els resultats i diuen que el nombre de simpatitzants de l’espanyol és aclaparadorament superior als del Barça.

Pensava escriure sobre aquesta Baròmetre fet pel Centre d’Estudis d’Opinió però no ho faig perquè amb la seva expertesa Elies a Dies de Fúria ja ho ha fet. El que diu està absolutament en la línia del que havia deduït després de mirar detingudament les diferents taules i gràfics. Em limitaré a reiterar: una vergonya.

2 respostes a “El Baròmetre d’Opinió Política d’Hivern: Una vergonya”

  1. a 27 febr. 2009 a les 12:34 David

    El més vergonyós és que les dades en què basen aquest estudi no estiguin disponibles per a consulta, (degudament anonimitzades, és clar), tot i que el paguem entre tots.

  2. a 27 febr. 2009 a les 9:10 enriccanela

    David,
    El que no sé sap és que passa allà dins. L’estudi el publiquen a la pàgina del CEO. No sé sap el dia. Això si de forma que els mitjans no tinguin informació completa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació