Ara el claustre de la UB


Enric I. Canela

Bona pregunta la que fa El País. I desprès del referèndum què? El diari comenta que ara hi haurà un Claustre, és cert, serà el dia 5 de març. Què passaria si el Claustre votés no a la reforma?

Diu el redactor: Podria fer una declaració. Però, en tot cas, com diu un professor, seria només una estirada d’orelles al Govern, que ho va aprovar. Però res més. Una Universitat no pot fer marxa enrere a Bolonya.

El secretari general de la UB, Jordi García, indica que va ser el Govern espanyol, a través d’un Reial Decret del 2007, qui va donar llum verda a les titulacions de Bolonya i només l’executiu espanyol pot fer marxa enrere.

Què bo que hagués estat que fa tres o quatre anys, si més no al 2007 s’hagués parlat més, s’haguessin treballat les coses. Tant costava? Espero que d’aquí pocs mesos tot plegat sigui una anècdota i tot funcioni amb normalitat.

2 respostes a “Ara el claustre de la UB”

  1. a 02 març 2009 a les 4:56 Albert Traver

    Doncs possiblement hagués estat millor parlar les coses fa 2 o 3 anys Enric però les coses són com són, i ara estem al 2009. Podem culpar i lamentar-nos de que vam (o van) fer els que estaven llavors però no ho podem canviar.

    Ets claustral? Ens veurem dijous?

  2. a 02 març 2009 a les 9:05 enriccanela

    Hola Albert,
    No no soc claustral. Llàstima, m’hagués agradat. A veure com va tot.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació