Enric I. Canela

La ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, en el marc de la celebració del Consell d’Universitats, ha acusat avui als col lectius d’estudiants contraris a l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES), coneguts com antibolonia, de desenfocar el debat sobre el Procés i els demana que el separin de la violència. Perfecte!

Ha dit que el seu departament està obert al diàleg i al debat, però sempre per les lleres democràtics i entenent i atenent a totes les veus . Ha afegit que si bé el Govern comparteix la preocupació dels estudiants pel futur de la universitat, també considera que cal separar el debat sobre l’Espai Europeu i el debat sobre les debilitats que actualment presenta el sistema universitari espanyol. A veure si d’una vegada ho veuen i treballem tots pel mateix, millorar el sistema.

També ha dit que dins del col·lectiu ‘antibolonia’ hi ha posicions molt enfrontades, referint-se amb això al fet que uns critiquen la infraocupabilitat dels títols i altres l’ocupabilitat per la relació de la universitat amb l’empresa. Ja té raó, ja.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació