Enric I. Canela

Alguns estudiants de la UPF, La Assemblea d’Estudiants, ha presentat una reclamació a la Junta Electoral de la UPF denunciar la falta de democràcia del reglament electoral i certes irregularitats que es van produir en la jornada de reflexió i el dia de les eleccions a rector.

Una de les raons és una ximpleria per fer-se propaganda. Diuen que només va tenir 561 vots dels 11.759 possibles. L’altra raó és el repartiment de propaganda el dia de reflexió i la retirada de cartells el dia d ela votació.

2 respostes a “Els estudiants “anti” de la UPF reclamen contra l’elecció del rector”

 1. a 04 març 2009 a les 1:52 sònia

  Si llegim be, a la mateixa noticia que refereix, posa que es van repartir octavetes el dia mateix de les eleccions (no el dia d’abans), i per les informacions que tinc, la retirada de cartells van ser només de la demanda de vots en blanc i no pas del “candidat” Moreso.
  Li poden semblar una ximpleria, però no tergiversem els arguments…

 2. a 04 març 2009 a les 7:05 enriccanela

  Sònia,
  Concretament hi diu:
  Així mateix, van denunciar “irregularitats” en la jornada de reflexió i el dia de les votacions. Segons els estudiants, “l’associació Nexe Socialista va repartir octavetes que feien propaganda a favor d’Moreso” el dia de les votacions, en la jornada de reflexió operaris van retirar cartells contraris al rector i la “manipulació informativa”, entre d’altres “irregularitats”, per el que van demanar la nul litat del procés electoral.
  He confòs el tema de les octavetes, però no hi ha cap tergiversació ni això altera els argunments.
  El que és una ximpleria és el tema dels vots, l’altra no és una ximpleria. Jo dic que una de les raons és una ximpleria.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació