Enric I. Canela

La UAB no vol que hi hagi publicitat de la vaga de fam de l’estudiant Tomàs Sayes. Segons el Sindicat d’¡estudiants dels Països Catalans la UAB censura les informacions. LA UAB ha donat l’ordre de retirar tots els cartells i pancartes que fan referència a aquesta protesta i ‘ha obligat l’equip de premsa de l’edifici d’estudiants a no cobrir aquesta vaga de fam, obligant-los a retirar la notícia que ja havien realitzat al web.

La veritat és que no se’n parla.

3 respostes a “Vaga de fam: si no surts als mitjans no existeixes”

  1. a 06 març 2009 a les 6:05 Eternal_Witness

    Jo estudio a la UAB i puc donar fe que sí que se’n parla. Tothom sap que en Tomàs fa vaga de fam, per molt que les autoritats universitàries s’entestin a desacreditar les seves accions i a amagar el fet a la premsa. No convé que se sàpiga que els estudiants poden lluitar contra Bolonya, i això és un fet. I si no, per què adopten totes aquestes mesures? La censura avui dia em sembla lamentable, i la UAB és un bon exemple de repressió. Ànims, Tomàs!

  2. a 08 març 2009 a les 11:46 enriccanela

    Eternal_Witness,
    Clar que a la UAB se’n parla, però fora no. La meva opinió és que és d’un absurd complet, però respecto la seva posició, com qualsevol posició no violenta. Té tot el dret a defensar el que creu.

  3. […] Vaga de fam: si no surts als mitjans no existeixes (Enric I. Calpena) […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació