Enric I. Canela

Any rere any, el nombre de graduats en ciències i enginyeries descendeix al Regne Unit. El mateix passa en pràcticament tots els països d’Europa Occidental. El descens és ja tan alarmant que des de diversos sectors de la comunitat científica i industrial britànica s’ha donat la veu d’alarma: si la situació persisteix i no es forma els futurs científics i tecnòlegs, la cada vegada més feble economia britànica pot ressentirà seriosament .

Un problema comú a Europa i de gran incidència a casa nostra. Cal alguna cosa i ens hi hem de posar. El problema neix a l’educació secundària.

2 respostes a “El problema de les Ciències”

  1. a 07 març 2009 a les 6:15 Miquel Duran

    Precisament el THES porta que el Primer Mistre anglès ha remarcat la importància de la Ciència per a la recuperació econòmica: “We’ll shift Britain’s economic engine from the City to the science laboratories, Prime Minister says”
    http://www.timeshighereducation.co.uk/story.asp?sectioncode=26&storycode=405661&c=1

  2. a 08 març 2009 a les 11:56 enriccanela

    Miquel,
    Els britànics fa temps que estan amoïnats i fent programes d’ajut i promoció de les ciències i les enginyeries.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació