Enric I. Canela

La ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, ha dit avui que el govern espanyol aprovarà properament el manteniment de la deducció per R+D+i en l’Impost sobre Societats més enllà del 2011.

Recordem la història. Aquesta deducció es va aprovar gràcies a CiU, fa un parell d’anys, crec, quan es va aprovar la reforma fiscal i de l’impost de societats, Solbes la volia fer desaparèixer, sempre tan a prop de l’economia del coneixement, però la pressió de CiU va permetre una prorroga, reduint la desgravació, fins al 2011. S’ha seguit insistint en aquest tema durant molts mesos. La ministra Garmendia era molt sensible al tema. Finalment sembla que ha guanyat la partida. I l’economia també.

A més, la ministra a presentat a les patronals empresarials un seguit de mesures per rellançar l’R+D empresarial.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació