Enric I. Canela

Miquel Espinosa, gerent de la UB quan el rector era Màrius Rubiralta i després amb el rector en funcions Josep Samitier, ara ja ex-gerent amb el rector actual, Dídac Ramírez ha fet unes declaracions explicant la situació econòmica de la UB.

Puc dir, pel meu coneixement, les xifres òbviament no les discuteixo, ell les coneix millor, que coincideixo absolutament amb el diagnòstic. Manquen una sèrie d’aportacions històriques per serveix que la UB no hauria d epagar. Encara es deixa algun. Afegeixo que manc suport a la recerca.

El que està clar és que encara que el pressupost s’equilibri, és impossible que la UB pugui absorbir el dèficit acumulat a final del 2008 que és de 91,5 milions d’euros.

3 respostes a “Com s’ha d’eliminar el dèficit econòmic de la UB?”

 1. a 08 març 2009 a les 5:28 Miquel-Àngel Soriano-Montagut i Jené

  Hola, no havia visitat mai el vostre bloc.
  M’ha agradat molt tota la feina que heu fet amb la campanya dels 10.000 a Brusseles, ha sortit prou bé tot.
  Malauradament, no m’agrada gens la línia del vostre bloc.
  Trobo que utilitzeu aquest espai per legitimar el nou canvi de pla d’estudis, però sobretot un nou canvi de model social d’ensenyament.
  M’imagino que vusté es de la mateixa època que els meus pares. Tots aquells joves que fa anys van lluitar per canviar una societat que aleshores veien injusta, endarrerida…
  Ara però, passats els anys, no voleu anar més enllà del que es va forjar aleshores.
  No us voleu donar compte que aquests canvis socials que estan aplicant avui, estan fent més mal que tot allò en que fa anys, vosaltres vau lluitar-hi.
  Els estats actuals han aconseguit aplicar mesures de control i formació a la població per a que tot quedi en calma, tot per amb ells.
  M’entristeix veure que gent que fa coses correctes i positives pel país a nivell nacional, sigui incapaç de voler fer autocrítica a nivell social.

  No ens servirà de res ser independents si hem de tenir els mateixos miserables sistemes polítics.
  En lloc de queixar-nos de Madrid, sofrirem del centralisme Barceloní.
  No se que li haurà semblat, però espero que el faci reflexionar.
  Aquesta és la meva opinió

  visca el poble!
  i
  Visca la terra!

 2. a 08 març 2009 a les 5:30 marc

  Enhorabona per l’èxit i gràcies per tot el que heu fet.

  Deu mil salutacions.

 3. a 08 març 2009 a les 11:54 enriccanela

  Miquel-Àngel,
  Moltes gràcies pel comentari.
  Respecte al bloc crec que no coincidim gens. Jo no crec en absolut que hi hagi canvi de model social d’ensenyament. Si ho veiés m’ho rumiaria, però de debò, no ho veig així. Quines mesures de control i formació s’han aplicat? De debò altre cop, ni idea.
  Jo no esytic d’acord amb moltes coses de la societat, ni tampoc amb el model universitari que enim, ho deixo ben clar sempre, però em sembla que no hi coincidim en el model social. No hi estic a favor de cap centralisme, aixó segur, però tampoc del model que defensen molts dels que diuen lluitar contra el Pla de Bolonya. I això no té res a veure amb ser un estat lliure dins la UE. El model danès està molt lluny de l’espanyol i apliquen Bolonya. El model danès m’agrada.
  No hi veig contradicció en les meves posicions, tan respectables com la teva.
  Amb tota la cordialitat i perquè anem junts en allò que coincidim.
  Deu mil salutacions

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació