Enric I. Canela

Ara llegeixo que Izquierda Unida convoca els universitaris a que surtin aquest dijous al carrer per denunciar la mercantilització de l’ensenyament superior i exigir al Govern que aturi la reforma dissenyada ara fa deu anys per fer més “competitiva” la universitat europea. El coordinador general d’Esquerra Unida, Cayo Lara, assistirà a la manifestació. Després han donat l’argumentació de sempre, bla, bla, bla.

2 respostes a “Els que faltaven pel “duro””

 1. a 12 març 2009 a les 8:11 Laia

  A veure si queda clar d’una vegada:

  No s’ha privatitzat per ara cap Universitat ni cap centre. Si es mira bé la programació d’estudis d’aquest curs i del curs vinent es veurà que s’ofereixen nous estudis que abans eren a preu privat i ara seran a preu públic (exemple: més places d’infermeries a preu públic, noves facultats de medicina, màsters universitàris a preu públic que abans eren preu privat, etc…)

  En tot el procés d’adaptació a l’EEES hi ha coses criticables, però aquesta por a la mercantilització i a la privatització jo no l’entec…

 2. a 12 març 2009 a les 10:44 enriccanela

  Laia,
  Ara no es privatitza res. Els preus públics estan a màsters i graus. Els preus públics segueixen al nivel anterior.
  I si, moltes coses s’han fet malament. Mercantilització? El bicing.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació