Huguet defensa Bolonya


Enric I. Canela

El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha afirmat que el proper curs les universitats catalanes podran impartir al voltant de 300 nous graus adaptats a l’Espai Europeu d’Educació Superior que representa Bolonya, i que se sumen als 31 que ja es cursen en els centres catalans. També que s’aprovaran 71 nous màsters, que s’han d’afegir als 377 màsters adaptats a Bolonya que ja ofereixen les universitats catalanes.

En resposta als 300 membres del professorat i del Personal d’Administració i Serveis que van llegir un manifest contra el pla, Huguet va defensar que sense l’adaptació Bolonya vindrà la privatització de veritat perquè l’economia no crearà valor afegit i s’empobrirà.

De fet va mostrar-se respectuós davant del conjunt de barbaritats que diu el Manifest (veieu Uns pocs professors i PAS contra el procés de Bolonya).

4 respostes a “Huguet defensa Bolonya”

 1. a 12 març 2009 a les 12:14 alumne

  Les barbaritats són tals que des d’alguna associació d’estudiants ja s’ha dit que els veuen molt més perduts (aquests pas/pdi) que a ells (els estudiants).

 2. a 12 març 2009 a les 7:47 enriccanela

  Alumne,
  Només cal conèixer a alguns dels que donen suport. De tot hi ha a tot arreu.

 3. a 12 març 2009 a les 8:40 Jordi Domènech i Lizcano

  Benvolgut Enric,
  El manifest és semblant pel que fa al discurs al que es fa des de determinats grups estudiantils. El “problema”, és que ningú el rebat mai en públic…

 4. a 12 març 2009 a les 10:33 enriccanela

  Jordi,
  Totalment d’acord.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació