Enric I. Canela

Aquesta vegada Especial Bolonya ha equivocat el titular: Centenars de milers d’estudiants al carrer en defensa de l’ensenyament públic. Ben bé no sé d’on els treu.

Centenars de milers són com a mínim 200.000 i a banda dels cinc, sis, o deu mil de Barcelona ( a la UPF van arribar tres mil, segons diuen, no ho sé) i els de Madrid, la resta…

La resta de l’argumentació totalment descontextualitzada. Hi una sobre la OMC que està extreta d’un fòrum de l’ANECA del 2005 amb diferents ponents. Un, Cándido Muñoz, catedràtic d’Economia Aplicada de la Universitat Complutense de Madrid, parla de l’Organització Mundial de Comerç, s’aprofita.

Mentre la ministra Cristina Garmendia diu el que tothom pensa: La universitat no es propietat dels estudiants. I jo afegeixo, ni del professorat ni del Personal d’Administració i Serveis.

Cal prendre’s el tema amb tranquil·litat. Ja queda poc.

3 respostes a “De qui és la universitat?”

 1. a 14 març 2009 a les 2:56 Elies

  Benvolgut Enric,

  gràcies als meus col·legues de la UPF, puc aportar, i així ho he fet al meu bloc, testimoni del que són aquesta gentussa.

  Aporto testimoni de la foto de l’assemblea que van fer (quatre gats arreplegats). I testimoni del seu vandalisme, com l’assalt al bar de l’edifici per a robar les cerveses.

  Si hi ha mitjans que encara els hi fan propaganda, caldria que s’ho fessin mirar. Estem davant un molt preocupant fenomen totalitarista, feixistoide.

 2. a 14 març 2009 a les 6:29 elvostremalson

  teniu tanta por que ja us creieu qualsevol cosa.
  mal esperit científic, senyor canela, sort que ja mateix es jubila

 3. a 14 març 2009 a les 11:14 enriccanela

  Elvostremalson,
  Estic ben espantat. I si la salut m’ho permet encara em queden bastants anys de feina. Clar que potser alguns estudiants dedicats a altres feines igual triguen més a acabar la carrera que jo a jubilar-me.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació