Enric I. Canela

Després de el desallotjament de la UPF pels Mossos d’Esquadra l’Associació d’Estudiants Progressistes (AEP) ha condemnat l’actuació del rector Moreso i ha exigit la seva dimissió. Encara no ha pres possessió. Em sembla que no els farà gaire cas.

I aquesta matinada un grup d’estudiants de la UPF s’ha tancat aquesta matinada a la Biblioteca Central Campus de la Ciutadella de la UPF. per la seva necessitat d’estudiar i ha iniciat una vaga a la japonesa.

Imagino que ho faran sense molestar a la resta de companys, la majoria, que no tenen el més mínim interès en ser protegits i salvats dels mals del capitalisme per aquests altres que generosament s’estan sacrificant.

No criticaré el just dret a la reivindicació de cap col·lectiu, això si, mentre no ocasioni molèsties a la resta que no se sent identificada. Tothom té dret en una democràcia a lluitar pel que creu, però causant les mínimes molèsties als altres.

4 respostes a “La universitat és de la societat”

 1. a 15 març 2009 a les 12:36 AEP a la UPF

  El comunicat de l’AEP a la UPF exigeix la dimissió de Moreso «tan bon punt prengui possessió». Literalment.

 2. a 15 març 2009 a les 9:51 enriccanela

  AEP,
  Gràcies. No me n’havia adonat. Una errada.

 3. a 16 març 2009 a les 12:49 David

  A la UPF hi ha altres temes aliens a Bolonya que estan influint en tot el que està passant. No només alguns estudiants han perdut els papers…

 4. a 16 març 2009 a les 7:47 enriccanela

  David,
  Alguns ben coneguts. El canvi de filosofia respecte el projecte fundacional és clar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació