Quina poca vergonya!


Enric I. Canela

No puc de deixar de comentar una notícia que m’ha produït indignació, la manca de vergonya de José Luís Ayllón, del Partit Popular culpant al govern de “fracàs de l’aplicació del Pla de Bolonya”. I no ho dic perquè l’aplicació sigui un èxit. Ho dic pel cinisme dels que estan al govern de l’Estat quan s’havia de fer la feina no van fer absolutament res fins a punt de finalitzar el seu mandat. I el que van fer va ser el ridícul. I això ho sé perquè jo era allà i ho vaig viure. Tothom té dret a equivocar-se, fins i tot els governants, però una de les pitjors coses que és pot fer és acusar als altres de les coses de les que ets culpable. I el principal culpable dels problemes de Bolonya és el Partit Popular que ni va fer res quan s’havia de haver fet molt. Pilar del Castillo, Julio Iglesias i Ismael Crespo passaran a la història. Després el PSOE no va encertar ni una, però el Partit Popular va ajudar molt. I de traïdors és emprar-ho a sobre per posar a l’enemic contra les coses. La noblesa i la cavallerositat no s’han de perdre mai, fins i tot en la política.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació