La convenció de Praga


Enric I. Canela

La gran quantitat de notícies que s’han produït aquests dies relatives a les lluites contra el procés de Bolonya i les llastimoses conseqüències, m’ha ocupat el temps, malauradament escàs, que habitualment tinc per anar llegint tot el que apareix sobre l’apassionant tema de la universitat i la recerca.

Per sort l’amic Miquel Duran vigila i gràcies a ell he pogut “recordar” la Convenció de Praga de la European University Association (EUA). Miquel Duran escriu: Convenció de l’EUA a Praga.

El títol de l’esdeveniment és: títol Facing Global Challenges – European strategies for Europe’s universities. L’article de Miquel Duran és molt interessant i ens planteja problemes post-Bolonya. Recordem que Europa, com habitualment, va per davant de l’Estat espanyol. Un bon costum, tard i malament.

Tindria poc sentit que jo repetís el que el Miquel Duran ja ha escrit i us remeto al seu bloc.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació