Si us plau, no molesteu


Enric I. Canela

Xavier Villalba escriu al seu bloc Convocada una megaassemblea del PDI i el PAS de tota Catalunya (i, si volen venir, també d’Espanya)… a la capella de la UB

Es queixa d’haver rebut la convocatòria que qualifica d’spam.

Certament una associació que s’autoanomena Assemblea PDI i PAS – Universitats Catalanes és un frau en si mateix. Quan fan un comunicat volen donar la idea que ens representen a tots. Caldria que es posessin algun qualificatiu i no aquest nom genèric. És evident que m’ofèn sentir que l’ Assemblea PDI i PAS diu o deixa de dir.

Per altra banda crec que deu ser una pràctica condemnable molestar a tothom amb un correu electrònic sobre una assembla a persones que ni són d’aquesta associació ni ho volen ser.

7 respostes a “Si us plau, no molesteu”

 1. a 22 març 2009 a les 7:52 Estudiant

  Però no anomenin “spam” a un exercici de democràcia directa, bons homes! A veure. Han muntat una Assemblea de PDI i PAS i com que decidiran amb un nom tal genèric… us conviden a tots. Molesten? No, fan ben fet. Que sigui multitudinària o no o que es parli del que vosaltres vulgueu o no depèn en part que hi aneu o no. És fàcil.

 2. a 22 març 2009 a les 11:00 enriccanela

  Estudiant,
  Xavier Villalba té raó quan es queixa que l’incorporin a una llista a la que no ha sol·licitat estar.
  A mi en un cas anterior em van incoporar a una llista d’aquestes. Jo m’apunto a les coses que m’interessen.

 3. a 22 març 2009 a les 12:44 ui

  xavier villalba que es dediqui al seu ofici a la docència i a la recerca, que els darrers temps sembla dedicar més temps a criminalitzar qualsevol moviment de base que no pas la seva especialitat.Potser veien que la filologia catalana no té futur ara mira de trobar un espai mediàtic com el degà de polítiques, maese cardús.

 4. a 22 març 2009 a les 2:01 Xavier Villalba

  Ui,
  No t’amoïnis, que no tinc gens abandonada la docència ni la recerca ni la gestió (com a Cap de Departament, com a claustral i com a membre electe del Consell de Govern): comprova-ho tu mateix al meu blog. Fets, no paraules.
  Si vols ja t’explicaré com s’organitza el temps.
  Això de l’espai mediàtic, uiuiui, fa riure!

 5. a 22 març 2009 a les 5:41 Estudiant

  Té raó vostè, no haurien de donar d’alta adreces en una llista sense el consentiment de l’interessat, però no va vostè al fons de l’assumpte: si no l’haguessin convocat i firmessin assemblea de PDI-PAS, es queixaria igual. És normal que quan les protestes socials van prenent força, algunes persones les ridiculitzin i les criminalitzin, però no per això són menys criticables.

 6. a 22 març 2009 a les 7:50 enriccanela

  A tots,
  Signar Assembla PDI i PAS és un frau. Simplement. Incorporar-te a llistes una cosa mal feta.
  Les protestes socials, benvingudes siguin si tenen raó de ser i respectades encara que no la tinguin si segueixen criteris democràtics.

 7. a 23 març 2009 a les 3:06 Xavier Villalba

  Estudiant,
  Efectivament. L’Assemblea PDI i PAS de les universitats catalanes no existeix ni té cap possibilitat de reunir-se ni de controlar que les persones que hi assisteixen són efectivament PAS i PDI. Això no és una associació privada que demana la inscripció voluntària com a soci i representa els seus socis, sinó un nom confús sense cap realitat.
  Em sembla perfecte que s’associïn i facin manifestos i el que vulguin, però no en nom meu i sense incorporar-me a llistes de correu-e sense permís.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació