Un Govern 2.0


Enric I. Canela

Llegia al web de CiU que davant l’afirmació del diputat de CiU: “fa un any que des de CiU l’advertim que això podia passar, no hi ha hagut prou transparència, no arriba prou informació als estudiants i la informació que arriba ho fa de manera incompleta”. El Conseller Huguet es va limitar a dir que “tota la informació sobre Bolonya es troba a la pàgina d’Internet de la Conselleria”.

Lamentable resposta. Si una cosa és absolutament certa és que per coses molt menys transcendents ens inunden amb propaganda governamental. Dir que tota la informació està a Internet, per cert des de fa quatre dies és un insult a la intel·ligència. I els alumnes de secundària? M’ha semblat no trobar l’enllaç a la informació.

L’obligació del Govern, en el seu conjunt, era subministrar una exhaustiva informació fa ja més d’un any, de forma que arribés a tothom, especialment a secundària. No fer-ho així demostra una completa inutilitat política del Govern en el seu conjunt.

2 respostes a “Un Govern 2.0”

  1. a 21 març 2009 a les 8:17 Miquel Duran

    La teva reflexió sobre secundària és molt encertada. Des de fa uns mesos ens trobem a Girona amb moltes demandes d’Instituts, AMPAs i estudiants per conèixer (i també debatre) sobre el Procés de Bolonya. Segurament no és pas fàcil explicar-ho. De fet, quan avui a la TV sentia algú en anglès explicant-ho, parlant de tres cicles, he pensat que alguan cosa no fem prou bé… perquè 4+1+(3 o 4) no són ben bé tres cicles. Són dos cicles i un cicle petit.

  2. a 21 març 2009 a les 8:42 enriccanela

    Miquel,
    Jo crec que el govern espanyol no va informar, ara ho ha començat a fer, en ple “festival”, el català com si això no fos amb ell. A secundària ni idea. I les universitats discutint de competències transversals i altres temes igual d’apassionants.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació